Startmotorer - hur den fungerar och varför den är viktig

Startmotorer är viktiga komponenter i ditt fordon som ser till att motorn startar när du vrider om nyckeln eller trycker på knappen. Om din startmotor inte fungerar som den ska, kan det leda till problem med start, batteri, tändning och andra funktioner. Därför är det bra att kontrollera din startmotor regelbundet och byta ut den om den är trasig eller sliten.

Hos oss hittar du ett stort utbud av startmotorer för alla typer av fordon, från personbilar till båtar och entreprenadmaskiner. Vi har både fabriksnya och fabriksrenoverade startmotorer från kända tillverkare som Bosch, Valeo, Denso, Mitsubishi och Hitachi såväl som prisvärda eftermarknadsgeneratorer med hög kvalitet från våra erfarna leverantörer. Vi har också reservdelar som solenoider, drev, kol, bussningar mm. till din startmotor.

För att hitta rätt startmotor till ditt fordon kan du antingen söka via originalnummer, regnummer eller fordonstyp. Du kan också kontakta oss om du behöver hjälp med att identifiera din startmotor eller välja den bästa modellen för dina behov. Vi har lång erfarenhet och kunskap om startmotorer och kan ge dig professionell rådgivning och service.

Klicka på boxarna nedan för att komma direkt till våra olika kategorisidor:

Bra att veta!

ABC - Mått

När du beställer från oss får du:

  • Kvalitetsreservdelar från välkända tillverkare
  • Testade och godkända produkter som passar din båtmotor perfekt
  • Hög prestanda, lång livslängd och lågt underhåll
  • 10% rabatt på ditt köp och fri frakt inom Sverige

Rekommenderat företag

Vi är inte bara experter på reservdelar, vi är också ett rekommenderat företag på Reco, Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi har över 2500 positiva omdömen från våra nöjda kunder som berättar om vår service, kvalitet och pris. Du kan läsa vad de säger om oss här.