Start & Generator Specialisten – Din Partner inom fordonselektronik!

Om oss

Start & Generator Specialisten – Din Partner inom fordonselektronik!

Välkommen till Start & Generator Specialisten

– Din expert på startmotorer och generatorer sedan 1942!

Vi är Start & Generator Specialisten, ett familjeföretag med lång erfarenhet och passion för fordonselektronik. Vi har varit i branschen sedan 1942, då vår grundare Arne Håkansson började tillverka och reparera ankare till startmotorer och generatorer i sin verkstad i Södra Lindarverkstaden. Sedan dess har vi utvecklat vår verksamhet till att erbjuda ett brett sortiment av nya och renoverade startmotorer, generatorer och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Idag är vi kända som Start & Generator Specialisten, med visionen att vara Europas ledande inom fordonselektronik genom att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris.

Ny lokal - samma professionella bemötande

I en spännande utveckling av vårt företag, flyttade vi år 2020 från våra lokaler på Planiavägen i Sickla till Skrubba Industriområde i Tyresö. Denna flytt har gjort det möjligt för oss att expandera vårt utbud ytterligare.

Vi är stolta över att fortsätta erbjuda samma högkvalitativa service och produkter som gjort oss till ett pålitligt namn inom branschen.

Kundfokus

Vi sätter våra kunder i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Med en kunnig och engagerad personal levererar vi högkvalitativa produkter som startmotor, generator, elmotor, batteri, belysning och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner. Vårt omfattande lager säkerställer snabba leveranser och korta leveranstider.

Marknadsomfattning

Oavsett var du är i Skandinavien, vilken bransch du tillhör eller vilket fordon du har, är vi din pålitliga partner inom fordonselektronik. Med både fabriksnya och fabriksrenoverade produkter från världens främsta tillverkare är vårt motto tydligt: Rätt pris - Kvalité - Snabba leveranser.