Generator - hur den fungerar och varför den är viktig

Generatorer är viktiga komponenter i ditt fordon som ser till att batteriet och alla elektriska system får tillräckligt med ström. Om din generator inte fungerar som den ska, kan det leda till problem med start, laddning, belysning och andra funktioner. Därför är det bra att kontrollera din generator regelbundet och byta ut den om den är trasig eller sliten.

Hos oss hittar du ett stort utbud av generatorer för alla typer av fordon, från personbilar till båtar och entreprenadmaskiner. Vi har både fabriksnya och fabriksrenoverade generatorer från kända tillverkare som Bosch, Valeo, Denso, Mitsubishi och Hitachi, såväl som prisvärda eftermarknadsgeneratorer med hög kvalitet från våra erfarna leverantörer. Vi har också reservdelar som regulatorer, kullager, kol remskivor mm. till din generator.

För att hitta rätt generator till ditt fordon kan du antingen söka via originalnummer, regnummer eller fordonstyp. Du kan också kontakta oss om du behöver hjälp med att identifiera din generator eller välja den bästa modellen för dina behov. Vi har lång erfarenhet och kunskap om generatorer och kan ge dig professionell rådgivning och service.

Klicka på boxarna nedan för att komma direkt till våra olika kategorisidor:

Bra att veta!

ABC - Mått

Vi på Startmotor.se är stolta över att erbjuda generatorer av hög kvalitet och prestanda till många olika fordon. Oavsett om du behöver en generator till din bil, lastbil, buss, båt, motorcykel eller traktor, så har vi en lösning som passar dig.

Vi har generatorer till flera kända märken, såsom Volvo, Scania, Mercedes-Benz, BMW, Honda, Yamaha, John Deere och många fler. Vi har också generatorer till mer ovanliga fordon, såsom snöskotrar, golfbilar, husvagnar och gräsklippare.

Våra generatorer är tillverkade av högkvalitativa material och komponenter, och är testade och certifierade för att uppfylla de högsta kraven på säkerhet och miljö. Våra generatorer är också lätta att installera och underhålla, och har lång livslängd och låg bränsleförbrukning.

Om du vill veta mer om våra generatorer och hur de kan förbättra ditt fordon, kontakta oss idag. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa generatorn för dina behov.

När du beställer från oss får du:

  • Kvalitetsreservdelar från välkända tillverkare
  • Testade och godkända produkter som passar din båtmotor perfekt
  • Hög prestanda, lång livslängd och lågt underhåll
  • 10% rabatt på ditt köp och fri frakt inom Sverige

Rekommenderat företag

Vi är inte bara experter på reservdelar, vi är också ett rekommenderat företag på Reco, Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi har över 2500 positiva omdömen från våra nöjda kunder som berättar om vår service, kvalitet och pris. Du kan läsa vad de säger om oss här.