Årets Branschvinnare

Det är med stor stolthet och glädje vi meddelar att vi har fått utmärkelsen Årets Branschvinnare 2023 av Branschvinnare i Sverige AB. Detta är ett bevis på att vi har lyckats växa och utveckla vår verksamhet och att vi har levererat goda resultat och hög kvalitet till våra kunder.

Vi vill rikta ett stort tack till alla våra medarbetare, kunder och partners som har gjort detta möjligt. Vi vill även gratulera alla andra företag som har fått utmärkelsen.

Vi är ett familjeföretag med lång erfarenhet av fordonselektronik. Vi startade 1942 som en verkstad som lindade om ankare till startmotorer och generatorer. Sedan dess har vi utvecklat vår verksamhet till att erbjuda ett brett sortiment av startmotorer, generatorer, elmotorer, batterier, belysning och tillbehör för alla typer av fordon och maskiner.

Vi strävar efter att ge våra kunder en personlig service, snabba leveranser och kvalitet. Det är våra värderingar som driver oss framåt och gör oss till en pålitlig partner inom fordonselektronik.

Start & Generator Specialisten är årets Branschvinnare 2023.

Vad är en Branschvinnare?

Branschvinnare i Sverige AB utser årligen de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut.

En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen.

En Branschvinnare är som det låter- bäst i branschen och ett företag i god hälsa. Att bli Branschvinnare visar på ett skickligt företagande och starkt entreprenörskap.

  • Företaget har överträffat branschens omsättning
  • Företaget har överträffat branschens resultat
  • Företaget har ett positivt resultat

Om du vill veta mer om utmärkelsen Årets Branschvinnare 2023, och se hela listan över de företag som har fått den, kan du besöka Branschvinnare i Sverige AB:s hemsida. Där kan du också läsa mer om deras metod och kriterier för att utse vinnarna.