Reservdelar till Honda Utombordare

Startmotor
Generator
Tilt Motor
Diodbrygga

För Honda Utombordare erbjuder vi ett omfattande sortiment av båtelektriska reservdelar för motorer och drivsystem, vilket garanterar att din båt bibehåller sin topprestanda. Använd vår smidiga modellsökfunktion nedan för att snabbt hitta rätt startmotor eller generator till din båt.

Hitta din startmotor eller generator i modellsöket nedan

Klicka dig fram till rätt motor. Hittar du inte? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Ring 08-556 333 35 eller skicka ett mail till info@startmotor.se.

Gör val för att visa reservdelar

Välkommen till Start & Generator Specialisten

– Din räddning när båten inte startar

Det är en härlig sommarmorgon. Du har packat båten, familjen är redo och skärgårdens äventyr väntar. Men när du vrider om nyckeln händer ingenting – båten startar inte. Hos oss förstår vi hur frustrerande det kan vara. Därför erbjuder vi det du behöver för att undvika dessa situationer och säkerställa att din Honda Utombordare alltid är redo för nästa äventyr.

Vi är experter på Honda Utombordare och dess båt-elektriska system. Oavsett om du har problem med startmotorn, generatorn eller batterierna, kan du lita på oss. Vi lagerför bland annat startmotorer, generatorer, batterier, laddfördelning i form av både skiljedioder och skiljereläer, marinbelysning, installationsmaterial som förtenta kablar och kabelskor, matarpumpar för diesel samt powertrim-motorer/tilt/drevlyft-motorer.