237x172x197mm (LxBxH), plus vänster
* Kombinationsbatteri för start och djupurladdningar.
* Upp till 2 gånger längre livslängd än vanliga batterier.
* Hög och jämn prestanda som gör att batteriet arbetar på samma nivå trots att det håller på att laddas ur.
* Mer kraft under de inledande sekunderna (1:a, 3:e, 5:e och 10:e) av startmomentet än andra konventionella blysyrabatterier av jämförbar modell.
* Idealiskt för säsongsanvändning. När det är fulladdat kan det stå oanvänt i upp till 12 månader i rumstemperatur (eller under kallare) och ändå starta en bil.
* 15 gånger tåligare mot vibrationer än andra batterier.
* Läckagesäkert, och kan monteras i nästan vilken position som helst.

OPTIMA YellowTop för professionell användning

Det finns inget annat batteri i världen som jobbar så hårt som OPTIMA-batteriet. Speciellt mot batteriernas allra värsta fiende: vibrationerna. Den unika SPIRALCELL-tekniken som används vid tillverkningen av OPTIMA:s YellowTop-batterier modell Grupp 31 gör det till en utmärkt kraftkälla för djupurladdningstillämpningar och motorstart i svåra förhållanden.

OPTIMA:s YellowTop-batteri är ett djupurladdningsbatteri för yrkesmässigt bruk och ger garanterat oavbruten strömförsörjning under hela urladdningscykeln. Förmågan att hålla en högre spänning under urladdningscykeln gör det möjligt att använda mer av den lagrade kraften i OPTIMA jämfört med andra, vanliga batterier. Dessutom är det läckagesäkert, mycket värmetåligt och kan förvaras i långa perioder utan underhåll.

OPTIMA:s YellowTop räcker upp till två gånger längre än traditionella batterier. Om du är beroende av ditt fordon för att förtjäna ditt uppehälle så bör du kräva en hög och jämn prestanda av alla de komponenter som du använder i det. Oväntade driftstopp på grund av batteriproblem gör att du förlorar både tid och pengar och att du hamnar efter i tidsschemat. OPTIMA:s YellowTop-batterier är gjorda för att tåla en tuff och påfrestande yrkesmässig användning och ser till att du bara kan köra på.

DE LÄCKAGESÄKRA OCH UNDERHÅLLSFRIA OPTIMA-batterierna är hermetiskt tillslutna och underhållsfria vilket ger den ultimata lösningen för tillämpningar som kräver en flexibel montering av batteriet.

Läs mer om Optimas förvaringsinstruktioner samt hur det ska laddas här:


840 222