Phoenix VE, Bus Inverter, ren sinus

Volt: Från 12V DC till 230V AC

Kontinuerlig uteffekt: 3000W
Phoenix Inverter 12/3000 - 230V VE,Bus

SinusMax - Överlägsen teknik Utvecklat för professionell drift är Phoenix-sortimentet av växelriktare lämpliga för det bredaste användningsområdet. Designkriterierna har varit att producera en sann sinusvågsomriktare med optimal effektivitet men utan kompromiss i prestanda. Med hjälp av hybrid HF-teknik är resultatet en högkvalitativ produkt med kompakt dimensioner, ljus i vikt och kunna leverera ström, problemfri, till någon belastning.

Extra startkraft En unik egenskap hos SinusMax-tekniken är mycket hög startkraft. Konventionell hög frekvens Tekniken erbjuder inte så extrem prestanda. Phoenix inverterare är dock väl lämpade för att driva upp svåra laster som kylkompressorer, elmotorer och liknande apparater.

Praktiskt taget obegränsad ström tack vare parallell och 3-fasig driftskapacitet Upp till 6 enheter omvandlare kan fungera parallellt för att uppnå högre effekt. Sex 24/5000 enheter, till exempel, kommer att ge 24kW / 30kVA utgångseffekt. Drift i 3-fasskonfiguration är också möjlig. För att överföra lasten till en annan växelkälla: automatisk omkopplare Om en automatisk omkopplare är nödvändig rekommenderar vi att du använder MultiPlus inverter / laddare istället. De Omkopplare ingår i dessa produkter och laddningsfunktionen hos MultiPlus kan inaktiveras. Datorer och annan elektronisk utrustning fortsätter att fungera utan avbrott, eftersom MultiPlus har en mycket kort övergångstid (mindre än 20 millisekunder).

Datorgränssnitt Alla modeller har en RS-485-port. Allt du behöver ansluta till din dator är vårt MK3-USB VE.Bus till USB-gränssnitt (se under tillbehör). Tillsammans med vår VEConfigure-programvara, som kan laddas ner gratis från vår hemsida, alla parametrar av inverterare kan anpassas. Detta inkluderar utspänning och frekvens, över och under spänningsinställningar och programmering av reläet. Detta relä kan till exempel användas för att signalera flera larmförhållanden, eller för att starta en generator. Omformarna kan också anslutas till VENet, den nya strömstyrningen nätverket av Victron Energy, eller till andra datoriserade övervaknings- och kontrollsystem.

Längd (mm) 218 mm
Bredd (mm) 258 mm
Höjd (mm) 362 mm
Vikt 18,8 kg


899 81058