Volt: Från 12V DC till 230V AC
Kontinuerlig effekt: 1200VA
Kontinuerlig uteffekt: 1000/900 W (25°C / 40°C)
Peak: 2400W
Ren sinus
1200/2400 SinusMax - Överlägsen teknik Utvecklat för professionell plikt är Phoenix-sortimentet av växelriktare lämpliga för det bredaste utbudet av tillämpningar. Designkriterierna har varit att producera en sann sinusvågsomriktare med optimerad effektivitet men utan kompromiss i prestanda. Med hybrid HF-teknik är resultatet ett högkvalitativ produkt med kompakta dimensioner, lätt i vikt och kapabel att leverera ström, problemfri, till någon belastning.

Extra startkraft En unik egenskap hos SinusMax-tekniken är mycket hög startkraft. Konventionellt högt frekvenstekniken erbjuder inte så extrem prestanda. Phoenix inverterare är dock Lämplig för att driva upp svåra laster som datorer och elverktyg med låg effekt.

För att överföra lasten till en annan växelkälla: automatisk omkopplare För våra lägre kraftmodeller rekommenderar vi användningen av vår automatiska överföringsbrytare från Filax. De Filax har en mycket kort övergångstid (mindre än 20 millisekunder) så att datorer och andra elektronisk utrustning fortsätter att fungera utan avbrott.


899 81006