Denna artikel har ett begränsat urval av fraktsätt. Om ni beställer denna artikel kommer bara utvalda leveranssätt vara valbara i kassan.

6:e generationens LED konverteringskit som ger hela 3000 lumen på både halvljus och helljus, dvs nästan 2 gånger ljusmängden som ett traditionellt halogenljus!

Till huvudstrålkastare med hel/halvljusfunktion.

Extremt kraftfull LED konvertering med dubbla CREE-XHP50 dioder till halvljuset och dubbla Philips LUXEON-MZ dioder till helljuset samt inbyggt Canbusmotstånd.

Den unika konstruktionen ger maximalt med kylning, vilket medför att fläktkylning inte behövs. Detta i sin tur medför en tillförlitlig och problemfri funktion, med en reklamtionsmarginal på ca: 1%.

Den ultimata kombinationen som ger både extrem snabbhet i uppstart (tänder upp till 100% styrka direkt, ingen uppvärmningstid som med Xenon.

Med de medföljande färgfiltrerna kan du själv ändra färgtemperaturen på ljuset till 3000K, 4300K, 6500K, 8000K eller 10000K!

Komplett kit med lampor, inbyggda drivdon, canbusmotstånd och färgtemperaturhylsor för 2st strålkastare.

Endast för 12V system pga det inbyggda Canbusmotståndet.

På vissa fordon där originallampan först fästes i en adapter som sedan monteras på strålkastaren, passar dock ej dessa lampor då kylfläkten i bakkanten av lampan omöjliggör denna montering.

Tänk även på att kylfläkten på LED lampan bygger ca:30mm bakom sockeln, så säkerställ att det finns tillräckligt med utrymme bakom lampan.

Vad säger bilprovningen?
Bilprovningen godkänner generellt sett inga förändringar på ett fordon som frångår dess typgodkännande. Så på samma sätt som du inte får ändra exempelvis fälg- eller däckstorlek, så får du heller inte ändra ljuskälla på exempelvis dim- eller halvljus. Helljuset är dock fråntaget denna regel, så länge det ger fullgott ljus.
All montering av LED- eller Xenonkonvertering sker på egen risk och ansvar.


890 03003