Denna artikel har ett begränsat urval av fraktsätt. Om ni beställer denna artikel kommer bara utvalda leveranssätt vara valbara i kassan.

3:e generationens LED konverteringskit som ger hela 2000 lumen, dvs nästan 2 gånger ljusmängden som ett traditionelt halogenljus!

Möjlighet till gult eller blått ljus.
Extremt kraftfull LED konvertering med dubbla CREE dioder med patenterat fläktlöst kylsystem samt vattentäta kontakter.

Inbyggda drivdon för platsbesparing vid montering.

Extrem snabbhet i uppstart (tänder upp till 100% styrka direkt, ingen uppvärmningstid som med Xenon) och ett kraftfullt ljus på ca: 2000Lumen.

Med hjälp av de medföljande överdragshylsorna finns även möjlighet att ändra färg på ljuset till antingen 4300K(varmvit/gul), 6000K (kritvit) och 8000K (blåaktigt), allt efter eget önskemål!

Komplett kit med lampor och färghylsor för 2st strålkastare.

Multivolt 12-24V.
Bestyckad med 3st CREE-XM-L2 dioder.

På vissa fordon där originallampan först fästes i en adapter som sedan monteras på strålkastaren, passar dock ej dessa lampor då kylfläkten i bakkanten av lampan omöjliggör denna montering.

Tänk även på att tekniken baktill på LED lampan bygger ca:30-40mm bakom sockeln, så säkerställ att det finns tillräckligt med utrymme bakom lampan.

Vad säger bilprovningen?
Bilprovningen godkänner generellt sett inga förändringar på ett fordon som frångår dess typgodkännande. Så på samma sätt som du inte får ändra exempelvis fälg- eller däckstorlek, så får du heller inte ändra ljuskälla på exempelvis dim- eller halvljus. Helljuset är dock fråntaget denna regel, så länge det ger fullgott ljus.
All montering av LED- eller Xenonkonvertering sker på egen risk och ansvar.


890 02027