Förbrukningsbatteri till din båt- eller bilmotor

Vi har över 70 års erfarenhet, stort lager, låga priser och snabba leveranser

Behöver du ett nytt batteri till din båt eller bil? Då har du kommit rätt! Vi etablerades 1942 och har över 70 års erfarenhet av att leverera batterier till båt- och bilmotorer av alla märken och modeller. Vi har ett stort lager av förbrukningsbatterier till låga priser och snabba leveranser.

Vad är ett förbrukningsbatteri?

Ett förbrukningsbatteri är ett batteri som är anpassat för att ge ifrån sig ström under mycket längre tid än ett startbatteri. Ett förbrukningsbatteri är konstruerat för att klara av djupa urladdningar utan att skadas. Det lämpar sig väl för att driva elektronik när du befinner dig hemifrån, till exempel i din husvagn, husbil, båt eller sommarstuga.

Förbrukningsbatterier finns i olika typer, som gelé-, AGM- eller blöta batterier. Gelé- och AGM-batterier är förseglade och underhållsfria, medan blöta batterier kräver påfyllning av destillerat vatten. Gelé- och AGM-batterier har också högre cykelantal, vilket innebär att de kan laddas upp och ner fler gånger än blöta batterier.

Ett förbrukningsbatteri har många fördelar jämfört med ett startbatteri. Här är några av dem:

• Längre livslängd

• Bättre kapacitet

• Lägre självurladdning

• Tål vibrationer och temperaturväxlingar

• Miljövänligare

Ett förbrukningsbatteri är därför det perfekta valet för dig som vill ha en pålitlig och kraftfull strömkälla till din båt- eller bilmotor. Ett förbrukningsbatteri ger dig en trygg och njutbar körupplevelse, utan att du behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Vi har förbrukningsbatterier som passar till de flesta bilmärken, som Volvo, BMW, Audi, Toyota och andra. Du kan söka efter förbrukningsbatterier på vår webbutik genom att ange ditt registreringsnummer eller ditt oem/originalnummer. Du kan också kontakta oss via telefon eller e-post om du har några frågor eller behöver hjälp.